DND Dropshipper

Teringin nak berniaga bersama DND tapi buat masa ini ada kekanggan peruntukkan untuk menjadi DND Partner. Kami ada jalan. Pohon untuk jadi DND Dropshipper !

Secara teknikalnya tiada bayaran yuran dikenakan namun untuk menjual dan membuat rekomendasi mengenai produk DND, semestinya anda perlu memiliki minat dan kesungguhan untuk MENJUAL 🙂

Terkini, mulai 1 Jun 2021. Dr Noodin Darus, DND membuka peluang kepada semua pengguna produk DND untuk menjadi DROPSHIPPER.

Apa faedah dari DND Dropshipper

Tujuan menjadi Dropshipper tentunya bagi tujuan menjual. Antara syarat mudah untuk mendapat insentif sebagai Dropshipper, anda perlu membuat penjualan atau pembelian melalui personal link anda minima RM300 sebulan. Samada untuk kegunaan sendiri atau membuat tempahan bagi pihak customer lain melalui akaun sendiri akan dikira sebagai pembelian/tempahan “personal sale”.

Apa yang perlu anda lakukan untuk menjadi DND Dropshipper

Langkah pertama, daftarkan diri anda dahulu di link dibawah:

Klik sini >>> https://joindndacademy.com/daftar

Jika anda ditanya mengenai infaq, abaikan dahulu, klik register dan anda akan dibawah masuk ke members area. Abaikan juga pilihan untuk menjadi DND Partner. Delete dari cart atau log out dulu untuk reset sistem. Dibawah akan diterangkan perbezaan keahlian sebagai Dropshipper dengan DND Partner.

Langkah kedua, lihat samada anda telah diberikan personal link seperti yang terpapar pada QR Code. Jika ada, tahniah, anda sudah boleh mula menjual. Jika tiada, wasap kami untuk bantuan.

Langkah ketiga, masuk ke group wasap JoinDNDAcademy untuk info dan bimbingan lanjut. Klik link dibawah:

>>Wasap Admin<<

Tahniah! Anda kini merupakan DND Dropshipper yang sah 🙂

Masih kurang faham? Klik Jom Wasap dibawah 🙂

Apa beza jadi DND Dropshipper dengan DND Partner?

Tentunya jadi DND Partner lebih banyak kelebihan. Dropshipper hanya boleh menjual dan mendapat percentage cashback. Tapi DND Partner akan mendapat semua video, akses secara terus kepada Dr Noordin dan Team Doktor untuk pelbagai konsultasi kesihatan. Rujukan boleh dibuat di bawah.

Incentive sebagai Dropshipper atau Partners

Kedua-dua jenis keahlian ini akan mendapat jumlah percentage incentive yang sama iaitu :

10% dari pembelian/tempahan yang dibuat melalui personal link (akan dikira sebagai Personal Sale). – Level 1

5% dari pembelian/tempahan yang dibuat oleh orang yang anda rujuk (yang telah mendaftar melalui link anda) – Level 2

2% dari pembelian/tempahan yang dibuat oleh downline orang yang kita rujuk diatas – Level 3

Masih tak faham? Wasap kami untuk bantuan.

Cara bayaran insentif

Untuk makluman, incentive yang akan diberikan kepada semua DS dan Partners adalah secara CASHBACK yang akan dikira setiap hujung bulan. Jumlah akan dimasukkan secara direct dalam akaun bank masing-masing (pastikan anda telah update BANK INFO dalam members area anda dan pilih AUTO WITHDRAWAL ya).

Semua harga produk adalah tetap dan sama kepada semua customer. Anda TIDAK dibenarkan untuk Mark Up atau Mark Down harga ya! Hati-hati, nanti keahlian anda mungkin akan ditutup.

Bolehkah jana pendapatan dengan menjadi DS atau Partner DND?

Tentu saja boleh. Dimana ada kemahuan tentunya ada jalan. Dr Noordin Darus merupakan personaliti berpengaruh dan kelayakkan beliau adalah tulin. Bukan Doktor buat buat ya 🙂 Baca mengenai profil Dr Noordin Darus, Buatlah research. Sebagai DS dan Partners, kita semua bergantung kepada kepakaran Dr Noordin dan Team Doktor beliau.

Kita JANGAN jadi doktor! Melainkan sememangnya anda adalah doktor 🙂 Ada caranya untuk kita mendapatkan nasihat yang sahih jika ditanya oleh customer. Semua akan diajar dan dibimbing jika anda bersama TEAM JOINDNDACADEMY. Klik JOM WASAP ya

Tonton video Seminar pertama mengenai DND DS untuk info lanjut

RELATED ARTICLES
1 year ago
5 months ago
6 months ago
11 months ago
1 year ago
1 year ago
1 year ago

2 COMMENTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest News
1 year ago
5 months ago
6 months ago
11 months ago
1 year ago
1 year ago
1 year ago
1 year ago