RX Water Dispenser

Penapis air berkonsepkan samak, yang bersih dan suci sesuai untuk seisi keluarga. Pertama di dunia yang menggunakan teknologi Qnergi atau dikenali sebagai Quantum Energy.

Energy healing atau penyembuhan tenaga adalah sistem penyembuhan tradisional yang mengembalikan keseimbangan dan aliran tenaga ke seluruh badan, minda, dan jiwa. Teknik ini berfungsi secara langsung dengan aspek kesejahteraan fizikal, emosi dan rohani. Ia digunakan untuk merawat pelbagai keadaan perubatan, terutama penyakit yang berkaitan dengan kesihatan mental.

Ia mengatasi penyakit yang disebabkan oleh gangguan aliran tenaga di dalam badan. Dipercayai bahawa apabila aliran tenaga menjadi tetap, orang itu secara automatik akan sembuh. Terdapat pelbagai jenis teknik penyembuhan tenaga, yang berfungsi berbeza untuk menyembuhkan seseorang.

Perubatan tradisional telah lama manfaatkan kuasa tenaga antara alam semula jadi dan badan untuk menggalakkan kesihatan, penyembuhan dan kesejahteraan. Hal ini terutama berlaku penyembuhan di Timur, khususnya di Asia, di mana Aura, Tenaga Alami (Melayu), Prana (India), Chi (China), Qi (Jepun) dan kata-kata lain yang digunakan untuk menggambarkan kuasa yang ghaib dalam badan kita.

Quantum healing atau Penyembuhan Kuantum merupakan satu terapi penyembuhan kuantum didasarkan pada prinsip resonance dan entertainment. Tahap tenaga dalam badan meningkat melalui pernafasan dan visualisasi aliran tenaga. Penyembuhan Quantum bukan sahaja merupakan perkara rohani, tetapi juga memberi kesan positif kepada sistem imun.

Prof Dato Dr Noordin Darus adalah antara individu PERTAMA menggunakan Konsep Qnergi ini untuk Produk-Produk Kesihatan yang beliau hasilkan termasuklah RX Water ini. Tontoni video dibawah untuk penerangan lanjut konsep Qnergi oleh Dr Noordin Darus.

Ciri Ciri RX Water Hot & Cold Dispenser (Table Top)

Sistem Dispenser Panas dan Sejuk Rx-Water ini adalah revolusi terkini dalam teknologi sistem penapisan air minuman. Sistem penapis yang unik, suci dan berkesan ini adalah inovasi terkini ilham dari Prof. Dato’ Dr. Noordin Darus, seorang doktor perubatan dan pakar kesihatan yang terkenal. Sistem Dispenser Rx-Water ini bukan sahaja menapis air minuman dan menghasilkan air panas dan sejuk yang berkhasiat, tetapi ia juga mampu membasmi kuman, bakteria, bahan kimia dan bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian.

Rx-Water Hot & Cold Dispenser (Unit Meja / Table Top)
• Ibu Segala Penawar
• Terapi Air Semulajadi
• Membersih, Menyegar & Memberikan Tenaga kepada Air
• Menghasilkan air yang Suci & Berkhasiat
• Dikuasakan dengan Teknologi Penapisan Qnergi
• Ciri-ciri Keselamatan yang Tinggi & Jimat Tenaga
• Tangki simpanan air Tahan Karat & Anti-Bakteria

Spesifikasi

Compressor & Body Rx-Water Hot & Cold Dispenser di perbuat oleh syarikat terkenal di Korea iaitu LG tetapi TEKNOLOGInya adalah EKSLUSIF di ilhamkan oleh Prof Dato Dr Noordin Darus. Terokailah kehebatan Rx-Water Hot & Cold Dispenser dengan formulanya yang UNIK, menghasilkan air yang SUCI serta BERKESAN dalam membantu kesihatan dan kesejahteraan umum anda.

Keseluruhan PEMASANGANnya di buat di Malaysia. Ia telah mendapat SIJIL HALAL daripada KOREA MUSLIM FOUNDATIONsementara menunggu mendapat KELULUSAN SIJIL HALAL JAKIM, Malaysia.

<<Baca lebih lanjut mengenai RX Water by DND, klik disini>>

Kandungan Kartrij

Cara Pembelian

Pembelian boleh dilakukan dengan 2 cara

Cara 1

Anda boleh buat pembelian secara terus melalui web DND dengan mendaftarkan diri di link dibawah:

https://joindndacademy.com/daftar

Kemudian log masuk dan klik pada butang Menu>>Product>>RX Water/Water Filter

Pilih RX Water anda dan add to cart. Pembayaran boleh dibuat secara online banking atau kad kredit.

(buat masa ini kemudahan bayaran ansuran masih tidak dapat dilakukan kerana memerlukan anda hadir ke pejabat untuk mengisi borang – PKP)

RX Water Dispenser akan dihantar oleh technician DND dan pemasangan adalah percuma.

Selenggaraan adalah mengikut jangka hayat katrij iaitu:

Kartrij 1 – setiap 6 bulan

Kartrij 2 – setiap 12 bulan

Kartrij 3 & 4 – setiap 18 bulan

Setiap kali penukaran kartrij dibuat, bayaran selenggara kepada technician adalah RM150 sahaja. Kartrij boleh dibeli oleh anda sendiri di web DND.

Nota : untuk pemasangan di Sabah dan Sarawak akan ada caj mengikut tempat/daerah pemasangan. Hubungi DND Partner kami untuk pengesahan lanjut.

Cara 2

Pembelian boleh dibuat melalui DND Partner. Sila hubungi DND Partner dengan klik pada butang wasap dibawah untuk info lanjut.

RELATED ARTICLES
5 months ago
10 months ago
2 years ago
3 months ago
3 months ago
4 months ago
Bio Serat
5 months ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sign up to our newsletter!