Keahlian DND

Di DND ada 3 jenis keahlian

Ahli (member atau customer) – merujuk kepada individu yang mendaftar di link DND untuk mendapat akses masuk untuk membuat pembelian untuk diri sendiri. Mereka ini dikenali sebagai ahli biasa atau customer yang selesa membuat pembelian terus melalui portal DND. Harga pembelian adalah seperti yang tertera di web.

DND Dropshippers – merujuk kepada individu yang juga berdaftar melalui link DND DS atau Partners yang lain bagi 2 tujuan. Pertama untuk membuat pembelian sendiri dan juga berminat untuk menjual. DND DS ini juga boleh dipanggil sebagai agent tetapi untuk mendapatkan incentive yang ditawarkan, DS perlu membuat pembelian (samada untuk diri sendiri atau orang lain) melalui akaunnya sendiri sekurang-kurangnya RM300 dalam bulan tersebut. Incentive yang akan diberikan adalah dalam bentuk percentage CASHBACK sebanyak 10%. Kiraan cashback akan dibuat setiap bulan dan bayaran dibuat secara automatic ke dalam akaun bank minggu pertama setiap bulan. Harga pembelian adalah seperti yang tertera di web juga. Untuk penjelasan lebih lanjut boleh baca di blog, KLIK SINI.

DND Partners – keahlian ini special. Khas untuk followers rapat rapat Dr Noordin Darus 🙂 Program Partners terbuka kepada mereka yang ingin mendapatkan akses direct dengan Doktor DND, Panel Doktor Pakar DND dan Dr Noordin Darus sendiri untuk pertanyaan atau penerangan mengenai apa saja masalah kesihatan. Partners juga boleh menjadi Dropshippers (setelah capai syarat minima RM300) dan mendapat incentif yang sama. Partners juga dapat menonton kesemua video premium berbayar DND (GoodBye Cancer, GoodBye Diabetes, GoodBye Stress, DND Diet) yang bernilai tunai RM70 setiap satu (tetapi nilai sebenar kehadiran Seminar tersebut mencecah ribuan RM). Harga pembelian adalah seperti yang tertera di web, sama seperti semua orang. Seterusnya Partners juga akan dimasukkan ke dalam whatsapp gruop yang mana semua pertanyaan kesihatan akan dijawab oleh Panel Doktor DND. Semua ini dengan bayaran RM365 setahun. Untuk penjelasan lanjut, baca di blog, KLIK SINI

Semua harga produk adalah sama untuk ketiga tiga jenis keahlian
Bezanya, DS dan Partners akan dapat link personal utk tujuan promosi dan akan diberikan cashback atas nilai pembelian peribadi 10%, pembelian reference 5% dan reference level kedua 2%.

Boleh baca lebih lanjut disini
https://joindndacademy.com/dnd-dropshipper/

Utk masuk ke web DND, daftar (percuma) disini
https://joindndacademy.com/daftar

Log masuk disini
https://joindndacademy.com/login

RELATED ARTICLES
5 months ago
10 months ago
2 years ago
3 months ago
3 months ago
4 months ago
Bio Serat
5 months ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sign up to our newsletter!