SunTerra

Raja segala Vitamin by Dr Noordin Darus – SunTerra

Bak kata DND, pencarian BOOSTER vitamin yang ditunggu tunggu. Dengarkan video dibawah.

Pencarian terbaru DND setelah 4 tahun yang lepas. Asalnya DND mencari supplement yang terbaik untuk pesakit kanser (untuk kegunaan beliau sendiri). Sejak dari itu, DND berjaya mendapatkan khasiat Minyak Sacha Inchi, maka lahirlah Sacha Inchi Oil by DND. Kini beliau memperolehi rezeki penemuan satu lagi supplement yang terbaik khas untuk mereka yang sihat dan yang berpenyakit – SunTerra.

Mengapa vitamin dari SunTerra ini sangat penting? Jika kurang vitamin dari SunTerra ini, timbulnya masalah rambut beruabn sebelum masanya, insomnia, senang dapat sinus, asma yang sukar untuk baik, masaalah paru-paru, jantung, calcification, insulin susah nak keluar, pankreas, bile, hempedu, batu hempedu, fatty liver, usus, leeky gut, buah pinggang, bisa pada otot, sering lenguh, osteoporosis, hot flush, menopause, ovari, testis, prostate, kanser, gigi ronggak, gigi pecah,pecah, sakit belakang, anak anak yang alami tulang bengkok, flat feet.

Vitamin D3 boleh diperoleh dari matahari yang berperanan secara natural. Tetapi matahari hanya merangsang kolestrol bawah kulit yang mana sampai ke liver dan kidney baru bertukar jadi D3. D3 sangat penting, tapi jika hanya D3 tak mencukupi kerana perlu ada K2. Apakan peranan K2 ini? K2 akan menempatkan kalsium yang diserap degan baik oleh D3 di tempatnya. Tanpa K2 kalsium akan meningkat, sebab antara kerja D3 ialah menyerap kalsium tapi jika K2 tiadaa, kalsium yang diserap akan tertampal di tempat yang tidak sepatutnya. Kalsium tidak boleh lebih. Untuk dapatkan K2 perlu dapatkan dari pemakanan. Memang panjang senarainya namun kita perlu ambil dalam jumlah yang banyak. Maka ramai yang tidak akan cukup K2 untuk keperluan seharian.

1 billion manusia tidak cukup vitamin ini sebenarnya.

40 nano gram baru cukup vitamin ini perlu ada. Matahari dan satu lagi bahan dari Tibet – Seabuckthorn oil.

>>Baca mengenai kebaikan khasiat Sea Buckthorns Oil disini<<

Vitamin ini mesti dalam bentuk berminyak, lebih afdal. Maka Sacha Inchi digunakan sebagai pembawa D3 K2. Dicampur dengan Minyak Zaitun dan omega 7 dari Seabuckthorn oil. Kombinasi ini dalam bentuk sachet, maka lahirlah SUNTERRA by DND.

Jika anda sudah ambil Sacha Inchi, SunTerra akan bertindak sebagai booster.

Cara pengambilan:

Jika sihat : satu sachet pagi, satu petang

Jika berpenyakit : dua sachet pagi, dua petang.

Kanak-kanak 10 tahun ke atas, wanita mengamdung boleh ambil.

Harga : sekotak 30 sachet, RM98 Dua kotak RM180

Joindndacademy.com

RELATED ARTICLES
1 year ago
5 months ago
6 months ago
11 months ago
1 year ago
1 year ago
1 year ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest News
1 year ago
5 months ago
6 months ago
11 months ago
1 year ago
1 year ago
1 year ago
1 year ago