DND Academy

DND Academy by Dr Noordin Darus

Anda prihatin dengan kesihatan anda dan ahli keluarga anda? Ingin mencari solusi secara alami selain bergantung harap kepada ubat-ubatan berasaskan bahan kimia sebagai jawaban kepada masaalah kesihatan anda? Ikuti dan sertai kami di DND Academy oleh Prof Dato’ Dr Noordin Darus. Untuk menjadi ahli biasa untuk masuk ke web DND, anda hanya perlu isi butiran dan daftar di JoinDNDAcademy dan ianya adalah percuma bagi tujuan akses. KLIK DISINI

Tujuan DND Academy bukanlah untuk menjadikan anda seorang doktor. Tetapi cukup sekadar menjadi ahli yang mempuyai pengetahuan serba sedikit cara-cara asas dan umum mengenai penjagaan kesihatan bagi tujuan menyebarkan info penjagaan kesihatan yang sahih dan berkongsi makluman bersandarkan kepakaran sedia ada Dr Noordin Darus sendiri serta Team Panel Doktor beliau. Anda juga berpeluang untuk mendapat akses maklumat yang terperinci mengenai produk kesihatan keluaran DND dalam usaha untuk membantu orang lain yang bergelut dengan masaalah kesihatan.

Disamping mengamalkan ilmu kesihatan yang premium beserta tips-tips yang banyak faedahnya kepada diri anda sendiri dan keluarga, anda juga boleh berkongsi dengan orang lain info tersebut dan DND menyediakan insentif yang sangat menarik dalam usaha perkongsian anda dengan mereka. Sama-sama kita berkongsi rezeki demi menyebarkan info medikal yang bermanafaat, kerana kita tidak mengetahui dari asbab siapa, Allah swt akan menurunkan kesembuhannya kepada yang sangat memerlukan. Jadilah asbab tersebut. Tentunya kita bakal peroleh keberkatan dalam hidup berkomuniti.

Baca mengenai keahlian DND Academy klik disini

Pada asasnya DND Academy mempunyai 3 jenis keahlian. Jika anda hanya ingin menjadi customer atau ahli biasa dan hanya ingin membuat pembelian untuk kegunaan sendiri sahaja, anda boleh daftar di web DND tanpa membayar apa-apa yuran keahlian dan terus membuat pembelian. Atau anda boleh juga dapatkan bantuan DND Partner kami untuk membuat pembelian secara manual.

Untuk daftar dan memesan sendiri dari web, CLICK DISINI

Untuk mendapatkan bantuan wakil DND Partner, CLICK DISINI

Seterusnya, keahlian sebagai DND Dropshippers, iaitu jika anda berminat untuk menjual dan berkongsi info dengan orang lain bagi tujuan mendapatkan incentive, anda boleh menjadi DND Dropshippers. Pendaftaran adalah percuma namun untuk melayakkan mendapat incentive, anda perlu menjual atau membeli untuk diri sendiri melalui akaun anda minima RM300 dalam bulan tersebut.

Info lanjut mengenai DND Dropshippers boleh dibaca DISINI

Akhirnya, adalah keahlian premium DND iaitu sebagai DND Partners. Yang ini ada yurannya, RM365 untuk setahun. Sangat unik kerana anda boleh tergolong dalam kategori yang pertama sahaja iaitu yang ingin membeli dan menggunakan produk DND sahaja tetapi juga ingin mengetahui lebih mendalam tentang masaalah kesihatan yang menyelubungi anda atau ahli keluarga. Sebagai DND Partners, 4 video premium yang dijual dengan harga RM70 setiap satu boleh anda akses dengan percuma.

DND Partners juga akan dimasukkan ke dalam komuniti DND yang terdiri daripada semua Partners dan Panel Doktor Pakar yang sedia menjawab semua persoalan kesihatan anda secara whatsapps group dan juga boleh dihubungi secara personal bagi membantu anda dengan apa saja masaalah kesihatan anda. Walaubagaimanapun, DND hanya akan memberikan nasihat kerana penyakit yang mempunyai komplikasi, anda masih perlu membuat konsultasi secara online dengan Clinic Wellness.

Anda teruja? Wasap kami jika anda masih kurang jelas dan masih perlukan bantuan..

RELATED ARTICLES
1 year ago
5 months ago
6 months ago
11 months ago
1 year ago
1 year ago
1 year ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest News
1 year ago
5 months ago
6 months ago
11 months ago
1 year ago
1 year ago
1 year ago
1 year ago